Comfort koeling

We realiseren projecten in particuliere woningen, kantoren, winkels en restaurants. Waarbij we steeds kiezen voor professionele, stijlvolle, zuinige en fluisterstille aircotoestellen. Wonen en werken wordt zoveel aangenamer in een optimaal klimaat. De toestellen kunnen niet alleen koelen maar ook ontvochtigen, verwarmen of de lucht zuiveren.

In bestaande ruimtes plaatsen wij opbouw aircotoestellen zoals wand- en vloertoestellen. Bij nieuwbouw of renovatie kunnen de airco’s volledig weggewerkt worden in het plafond. Onze verschillende, flexibele units passen in elk interieur en hun energierendementscores van A+++ voldoen aan alle vereisten voor passiefwoningen. De airco’s zijn een bron van comfort en zuiveren de lucht die u inademt, u voelt zich beter en actiever.

Warmtepompen

Warmtepompen zijn vandaag een goedkoper en duurzaam alternatief voor de klassieke centrale verwarming. Verwarmen met warmtepompen zorgt voor minstens 60% minder CO2 uitstoot. Investeren in een warmtepomp is dus een verstandige keuze, met de opwarming van de aarde in het achterhoofd.

Het is nu belangrijker dan ooit, dat we allemaal ons steentje bijdragen aan een leefbare wereld voor onszelf, en de volgende generaties. De overheid ondersteunt deze slimme keuze met subsidies.

Lees meer...

 

Zwembad verwarming

Onze zwembad warmtepompen zorgen voor een verlenging van het zomerseizoen. Met het digitale besturingssysteem van de warmtepomp zwembad kan u de ideale temperatuur van het water instellen. Deze warmtepomp produceert geen CO² uitstoot in de atmosfeer en is dus gunstig voor het milieu. De warmtepomp is zeer efficiënt, daar ze slechts 20% elektriciteit nodig heeft en de overige 80% van haar energie uit de buitenlucht haalt.

Een warmtepomp verbruikt tot 4 maal minder stroom dan een klassiek verwarmingssysteem en is hierdoor de goedkoopste oplossing om uw zwembad te verwarmen.

Koeltechnieken

Ook het leveren en plaatsen van bier- en wijnkoelers, koeltogen, werktafels, koel- en vriescellen op maat horen tot onze activiteiten.

Dit zowel voor particulier of industrieel gebruik, wij zorgen voor een installatie met oog voor detail.

Energetische keuring

Airco’s met een nominaal koelvermogen van meer dan 12 kW moeten om de 5 jaar gekeurd worden door een erkende airco energiedeskundige. Nieuwe airco’s met een nominaal koelvermogen van meer dan 12 kW moeten, binnen 12 maanden na de eerste inbedrijfstelling, een eerste keer gekeurd worden. De energetische keuringsverplichting is enkel van toepassing voor comfortkoeling (voor lokalen/bureaus waar mensen wonen/werken), niet voor proceskoeling.